AOC har visat upp en ny spelskärm och denna gången är det en ultrabred skärm med flera av funktionerna som vi vill ha i en spelskärm.

Här på kontoret så är majoriteten AOC-skärmar och en av anledningarna till detta är att dom har lyckats få till kombinationen av bra prestanda med bra funktion till ett bra pris.

Nu är det dags för en ny skärm som heter AOC Agon AG493UCX och detta är en riktigt ultrabred skärm på hela 49 tum men förutom detta så så har AOC lyckats få med flera viktiga funktioner när det kommer till gaming. AG493UCX är utrustad med en VA-panel med 5K upplösning eller 5 120 x 1440 pixlar för att vara exakt.

Förutom riktigt hög upplösning hittar vi även responstid på endast 1 ms men kanske det som många tycker är viktigast en uppdateringsfrekvens på 120 Hz samt att den har stöd för Nvidia G-sync och AMD Freesync.

Anslutningarna som vi hittar är två Displayport 1.4, två HDMI 2.0, en USB Type-C 3.2 gen och till slut tre stycken USB Type-A.

Det finns varken datum eller pris gällande AOC Argon AG493UCX men mycket pekar mot att vi kommer få se denna skärmen under nästa års CES som drar igång 6 januari.

AOC Argon AG493UCX

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


6 + 2 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.