Animal Crossing: New Horizons nästa stora uppdatering

Animal Crossing: New Horizons fortsätter att få sig uppdateringar och det är dags för ett nytt event med fokus på naturen.

Nintendo är duktiga med att hålla Animal Crossing: New Horizons uppdaterat och ha igång sina event, nu är det dags igen.

Några av nyheterna denna gången är bland annat får tillgång till ny butik som gör det möjligt att köpa dom nya buskagen och nya träd. Vi kommer även kunna ta del av konst och samtidigt så har vårt museum på ön byggts ut som nu även har en konsthall.

Men det är även dags för ett nytt event som heter “Nature Day” och kommer dra igång den 4 maj, då kommer vi kunna ta del av mer Nook Miles genom att planera träd och grönt. Redan 1 maj framtill 7 maj kommer “May Day” att dra igång vilket kommer kunna ta oss till en ny ö om vi köper biljetter till May Day Tour, på denna ön kommer vi sen kunna ta del av unika föremål som endast kommer säljas dessa dagar.

Även museet kommer att få sig en dag, “International Museum Day” kommer att pågå mellan 18 till 31 maj där vi kommer få lite olika uppdrag relaterat till museet som gör det möjligt att samla på sig stamp och Nook Miles.

Sista eventet som vi ska hålla koll på närmaste tiden är “Wedding Season” som kommer att pågå hela juni månad och fokus kommer att ligga på bröllop samt bröllopsfotografering.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.