Razer flaggskepp när det kommer till tangentbord fortsätter att utvecklas och nu har Razer en Blackwidow-familj.

Blackwidow har varit med oss bra många oss och fått sig flertalet uppdateringar och nu är det dags igen, Blackwidow Chroma v2 där vi denna gången har möjligheten att välja mellan tre olika switchar från Razer gröna, orange eller gula.

När det kommer till utseendet på Blackwidow Chroma v2 så har det inte hänt så mycket men däremot så har en stor nyhet tillkommit nu, handledsstöd följer nu med och är inget som sitter fast utan fästs lite enkelt med magneter, precis som hos Razer Ornata.

Något som alltid gjort att vi tyckt om Blackwidow på redaktionen är just känslan när man skriver och att man känner sig så säker vid varje knapptryck, vi säger inte att Razer är ensamma om detta men gör det väldigt bra och nu när man har fler switchar att välja mellan kan man även ha möjligheten att få lite ”tystare” switchar också.

En detalj som jag alltid tyckt om med Blackwidow är att det finns inbyggd USB-port samt för hörlurar 3.5 mm vilket gör det extremt enkelt att koppla in hörlurar och mus eller om man vill koppla in sitt USB-minne som varit till stor nytta för oss.

Det märks tydligt att Razer har satsat stenhårt på Blackwidows tangentbord då det i nuläget finns åtta olika tangentbord att välja mellan och flera av dessa har fler än en färg på switchar att välja mellan.

Blackwidow Chroma v2 bjuder inte på särskilt mycket nytt men det är tillräckligt för att förtjäna att kallas för v2 och det är oftast dom små justeringarna och finesserna som gör att det blir bättre och värt att uppgradera sig till en ny version.

Värt att tänka på är att vilka switchar ni än väljer så kommer det bli en hel del oljud för er omgivning, en detalj som är värd att tänka på samt nämna.

Omdöme

Sitter ni redan på ett Blackwidow idag och är nöjda så ser vi ingen anledning att uppgradera, men funderar ni på ett nytt gaming tangentbord så är Blackwidow Chroma v2 helt klart värt att ge en extra titt på då man får ett stabilt tangentbord med Razers erfarenhet av bygge.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Tveka inte att vara med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 + 7 =