Steelseries visar upp Arctis Pro

Steelseries fortsätter att leverera och denna gången är det fokus på hörlurar och Arctis Pro som kommer i tre olika utgåvor.

Arctis Pro blir nu Steelseries flaggskepp när det kommer till gaminghörlurar och detta är verkligen Pro och för den kräsne när det gäller ljud.

Designen i sig på hörlurarna är densamma som tidigare Arctis men det som gömmer sig under skalet är det som skiljer sig. Vi hittar bland annat helt nya element inne som ska leverera hi-res ljud med kraft upp till 40 KHz vilket är kanske lite för mycket enligt många men det finns där. Arctis Pro blir även första lurarna som kommer med DTS Headphone:X v2.0 som ska ge ett helt nytt surround ljud men går att stängas av om man väljer att köra på enbart stereo.

Som vi nämnde tidigare kommer Artcis pro i tre olika utgåvor

  1. Arctis Pro
  2. Arctis Pro + GamesDAC
  3. Arctis Pro Wireless

Arctis Pro + GamesDAC är samma hörlurar som Arctis Pro men här ingår även en DAC-modul som man kan koppla till PC eller konsol och genom denna kan man lättare justera ljud, muta mikrofonen m.m. Denna enhet är även utrustad med ett ESS Sabre 9018 chip vilket ger stöd för 96KHz/24 bit-ljud.

När det kommer till Arctis Pro Wiress så är det precis som ni kanske redan listat ut allt som Arctis Pro erbjuder fast trådlöst denna gången. Förutom att man kan koppla in sig via en dongel (2,4 GHz) så har lurarna även stöd för Bluetooth vilket gör det lättare att koppla upp sig mot konsol eller telefon. Batteritiden ska ligga runt tio timmar samt att det följer med två batterier så man har alltid ett extra och fulladdat om dessa tio timmar inte skulle räcka.

Priserna som gäller för dessa tre Artcis Pro är

  1. Arctis Pro – 1899 kronor
  2. Arctis Pro + GamesDAC – 2699 kronor
  3. Arctis Pro Wireless – 3299 kronor

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Tveka inte att vara med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


4 + 3 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.