Galaxy S8 har en dedikerad knapp för att använda Bixby och så kommer att att förbli, andra appar får alltså inte tillgång till knappen.

Samsung har hyllats för Galaxy S8 men det finns några beslut som gjorts på telefonen som får folk att undra varför Samsung gör som dom gör.

S8 har en extra knapp på sidan av telefonen som är skapad för att användas till Bixby som är Samsungs smarta assistent. Tidigare var det möjligt att använda knappen till andra appar som till exempel Google Assistant, men detta har nu Samsung satt stopp för igen.

Samsung har nu i senaste uppdateringen till Galaxy S8 gjort att knappen på sidan endast kan användas till Bixby och ingenting annat och enligt Samsung så kommer det att förbli så också.

Många hade hoppats på att Samsung skulle släppa på detta och låta oss som ägare av telefonen få välja själva vad knappen ska användas till men Samsung satsar stenhårt på Bixby fastän den engelska versionen försenats redan två gånger för att språket enligt Samsung är ”för komplicerat”.

Om vi nånsin får se Bixby på svenska är oklart men om det skulle hända så kommer det garanterat dröja bra länge.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Tveka inte att vara med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


1 + 7 =


Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.