Brendan ”PlayerUnknown” Greene lämnar PUBG Corp

Mannen bakom Playerunknown’s Battleground, Brendan Greene väljer att lämna PUBG delvis och jobbar istället på ”Special Projects”.

Inte kanske alla som vet men Brendan ”PlayerUnknown” Greene är mannen som ligger bakom PUBG och har varit något som han har jobbat med i fem år och det har han gjort i Seoul hos Blueholes-kontor.

Nu har dock Brendan Greene som han heter valt att gå vidare och väljer nu alltså att lämna Seoul och PUBG Crop för att istället öppna upp ett nytt kontor i Amsterdam med ett nytt gäng som kommer gå under namnet PUBG Special Projects.

Greene kommer dock inte lämna PUBG helt bakom sig utan kommer fortfarande att vara consulting creative director och alltså ha ett och annat att säga till om gällande spelet.

Målet som PUBG Special Projects kommer att ha är att få online-delen att bli bättre och en trevligare upplevelse för båda gamla som nya spelare.

”We are tasked with exploring, experimenting, and creating new technologies, tools, pipelines, and gameplay; but for me, it is more than that. Together with a team of game developers and researchers, we will explore new possibilities of interaction and connection within the game space.”

Jag tycker dock det ska bli intressant och se hur PUBG kommer utvecklas nu, om det är i samma takt för om så är fallet kanske PlayerUnknown inte hade särskilt mycket att säga till om och kanske lika bra att han gick vidare med nya projekt.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera inlägget
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


1 + 1 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.