Borderlands 3 har fått släppdatum

Borderlands 3 kom som en överraskning för många och överraskande nog så blir inte väntan jätte lång, dock har Epic Games varit i farten igen.

Nyligen släppte Gearbox remasters och egentligen uppiffning av deras tidigare spel Borderlands, Borderlands 2 och Borderlands Pre-Sequal med bland annat 4K upplösning men även helt enkelt ordnat till grafiken för våra nya moderna maskiner.

Men nu har Gearbox precis som dom lovat oss presenterat med om Borderlands 3 och kanske det viktigaste av allt för många, datumet. Borderlands 3 kommer att släppas exklusivt på Epic Games Store den 13:e september, samma datum gäller självklart även för konsolerna PS4 och Xbox One. Dock kommer spelet endast vara exklusivt på Epic Games Store i sex månader vilket gör att det kommer släppas på andra plattformar bland annat Steam april 2020.

Borderlands 3 kommer att ha helt nya världar bortom Pandora, det blir alltså en hel del för oss att utforska samt att dom nya karaktärerna har bekräftats vilket blir totalt fyra stycken Moze, Amara, FL4K och Zane är namnen på dessa fyra.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera inlägget
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 + 3 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.