Blizzard visar upp mobilspelet Diablo Immortal

Något Diablo 4 blev det aldrig istället fick vi ett mobilspel som tar oss till Diablo-världen men det är långt ifrån vad fansen vill ha.

Många väntar på ett nytt Diablo och visst fick vi ett nytt Diablo av Blizzard men kanske inte riktigt det alla eller i all fall väldigt många hade tänkt sig.

Diablo Imomortal heter ett nytt Diablo-spel men tyvärr är det inte riktigt det som många väntat sig utan det handlar om ett mobilspel som enligt Blizzard kommer ha allt som en Diablo-värld har.

Diablo Imomortal kommer att utspela sig mellan Diablo II: Lord of Destruction och Diablo III där det tydligen finns en hel del story däremellan. Diablo Imomortal kommer att ha sex klasser som vi känner igen från Diablo Barbarian, Crusader, Demon Hunter, Monk, Necromancer och Wizard. Samtliga klasser kommer ha nya förmågor, vi kommer få ta del av nya vapen, ny utrustning och nya fiender.

Spelet kommer endast att släppas till iOS och Android, det blir alltså ingen PC lansering av detta Diablo utan Blizzard lägger helt fokus på mobil när det gäller Diablo Imomortal och ska släppas nån gång under 2019. Om spelet kommer att kosta eller vara free-to-play vet vi inte än men med största sannolikhet kommer det att innehålla mikrotransaktioner i spelet.

I klippet nedan kan ni se lite gameplay från spelet.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Tveka inte att vara med!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 + 1 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.