Blizzard personal får betalt för att lämna företaget

Enligt flera rapporter så håller Blizzard just nu på att skära ner personal när det kommer till kundservice, början på en nedskärning?

Blizzard ser ut att ha det rätt så tufft och detta med tanke på att man inte har några riktigt stora lanseringar i sikte närmaste året.

Nu har det kommit information om att Blizzard börjat skära ner på sitt kundservicecenter på Irland där man kort och gott erbjuder anställda en summa pengar för att lämna sitt jobb. Men fastän att Blizzard skär ner så ska man inte märka av något gällande väntetiden och kvalitén på kundservicen.

När detta nu”endast” handlar om Blizzard kundcenter så börjar många tro att detta bara är början och att Blizzard just nu har det relativt tufft och detta främst för att man som jag nämnt tidigare inte har några större titlar på gång vad vi vet just nu.

Årets Blizzcon blev allt annat än en succé när Diablo Immortal presenterades och tydligen var just Diablo Immortal den stora nyheten Blizzard hade med sig vilket blev en jätte flopp.

Vi får hoppas att Blizzard har flera stora nyheter att visa oss 2019 och kanske till och med släpper en av dessa nyheterna.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera inlägget
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


3 + 9 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.