Arlo presenterar en ny kamera med stöd för HomeKit

Arlo fortsätter att släppa nya trådlösa kameror för vår säkerhet och förutom nya en helt nya kamera så får dom äntligen stöd för HomeKit.

Arlo har nu bekräftat att tidigare Pro 2 och helt nya kameran Ultra kommer att få stöd för Apples HomeKit vilket gör att man kan få tillgång till dessa kameror via Apple Home-appen samt att det ska fungera tillsammans med Siri nu.

Arlo Ultra som är en helt ny kamera blir företagets första kamera som har stöd för 4K HDR-videokvalitet som även har stöd för mörkerseende i färg. Förutom en riktigt bra sensor så har Arlo även lyckats trycka in 180 graders synfält samt en integrerad LED-spotlight som tänds antingen via appen eller när något okänd är i närheten.

”Arlo Ultra är den mest avancerade gör-det-själv-övervakningslösningen vi någonsin lanserat, och den höjer standarden för övervakning av det smarta hemmet. Det är med stor glädje vi ger husägare och mindre företag ett smart system som levererar makalös 4K HDR-videokvalitet, AI-styrning och strömlinjeformad betjäning,” säger Pat Collins, Senior Vice Presicent för Arlo-produkter

Arlo har även utvecklat en AI-styrd tjänst Arlo Smart Premier som ska hjälpa till att identifiera vad som rör sig framför kameran allt rån fordon, paket, djur och mycket annat för att sedan lagra detta i videobiblioteket.

Arlo Ultra kommer att kosta 499,99 euro och får ingår en kamera samt ett års prenumeration på Arlo Smart premier.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera inlägget
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 + 2 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.