Yale Doorman L3

Yale Doorman L3 kommer egentligen bara med en nyhet och en nyhet som många kan ha nytta utav, inbyggd ringklocka bland annat.

Yale är kända för sina lösningar när det kommer till moderna dörrlås till våra hem och nu är det dags igen, Doorman L3 har presenterats som egentligen bara kommer med en nyhet, men en viktig sådan.

Precis som hos andra lås från Yale som till exempel V2N så kan man låsa upp med hjälp av en kod, nyckelbricka eller via appen. Det som den saknar dock är en integrerad ringklocka som Doorman L3 kommer att ha.

Man kommer alltså även kunna ringa på utöver att låsa upp och har man appen kopplad till låset så får man en notis direkt i sin telefon.

Yale Doorman L3

Doorman L3 kommer att vara IP55-klassad vilket gör att den ska klara utomhusmiljöer alldeles utmärkt. Använder man sig av nyckelbrickor ska den klara av upp till 30 olika sådana och precis som andra produkter från Yale kan man alltid koppla upp sin Doorman L3 till sitt smarta hem via Google Home, Amazon Alexa, IFTTT eller Philips Hue.

Tyvärr har inte Yale avslöjat riktigt ännu när Doorman L3 ska börja säljas eller vilken prislapp, men vi hoppas på att få detta inom kort.

Nedan kan ni se hur installations processen går till innan köp om man vill montera den själv.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.