Xiaomi Leica Camera

Inte helt oväntat handlar det om en telefon som samarbetet resulterat till som vi får se redan i sommar.

Xiaomi har många bollar i luften, inte bara när det gäller smartphones men även mycket annat. Men denna gången är det fokus på kommande telefoner där det nu har utannonserats ett samarbete mellan Xiaomi och Leica Camera.

Det handlar om en telefon som utvecklat tillsammans och som dom planerar att lansera redan i juli. Exakt vad det är vi ska få se återstår att se, men att kombinera Leica Camera med över 100 års erfarenhet av kameror med Xiaomi som är tredje största tillverkaren av telefoner låter som ett win-win koncept.

Leicas VD Matthias Harsch säger följande gällande samarbetet:

”Det är en ära att tillkännage det långsiktiga strategiska samarbetet med Xiaomi idag. Leica och Xiaomi är båda globala premiummärken, och under denna aldrig tidigare skådat djupa samarbetsprocess har båda parter successivt arbetat med målet att erbjuda kunderna en ny era av mobilfotografering. Vi är övertygade om att den första gemensamt utvecklade flaggskeppstelefonen synliggör företagens banbrytande framsteg. Vi kommer att ge konsumenter exceptionell bildkvalitet, klassisk Leica-estetik, obegränsad kreativitet, och inleda en ny era för mobilfotografering.”

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.