Microsoft ser ut att göra det lättare för oss men även för sig själva genom att slå ihop två tjänster.

Microsoft har som vi redan vet en tjänst som heter Xbox Live Guld som gör det möjligt att spela online samt att vi får tillgång till nya spel varje månad, men sen har vi även tjänsten Game Pass som är ett stort spelbibliotek som vi får tillgång till för en fast summa varje månad.

Nu har det dock börjat ryktas om att Microsoft vill slå ihop dessa två tjänsterna och detta sägs hända i samma veva som Microsoft utannonserar Xbox One S All Digital som blir deras konsol utan skivläsare.

Priset kommer dock att gå upp då men inte särskilt mycket, enligt ryktena så kommer det nya priset att hamna på $14.99 vilket är fem dollar mer än Game Pass kostar idag.Vad priserna blir i Sverige vet vi inte i nuläget men högre blir det garanterat men vi får hoppas det inte blir för högt.

Detta är som sagt endast rykten men om jag skulle få gissa så är det nästan garanterat på gång med tanke på att det skulle underlätta en hel del för många och ännu mer med tanke på att deras kommande konsol inte har nån skivläsare utan kör allt endast digitalt.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.