World of Warcraft fortsätter att växa och nästa år är det dags för en ny expansion som ska ta oss till helt nya områden samt en massa nytt som vanligt.

Det har blivit mer eller mindre tradition att vi vartannat år får en ny expansion till World of Warcraft och nästa år är det alltså dags för Shadowlands.

Shadowlands kommer att ta oss helt nya områden som ligger mellan livets och dödens rike, här har vi en hel del nytt att utforska men vi kommer även ha lite annat att hålla koll på, bland annat Anima som man kan jämföra med mana men med en helt annan innebörd, exakt hur vi ska använda oss av Anima återstår att se.

I klippet nedan kan ni se några av områden som vi har att se fram emot, men jag rekommenderar start att titta på trailern ovan för att se hur Sylvanas visar sitt vrede på riktigt denna gången.

En nyhet är att i Shadowlands kommer man gå tillbaka till klass-system istället för klass-spec vilket gör att varje level från 50 till 60 kommer att låsa upp nya färdigheter och genom detta säger Blizzard att man vill att varje level man går upp ska kännas speciell.

Som vanligt finns det inget datum för World of Warcraft: Shadowlands men nån gång under 2020 och tidigare har expansionerna släppts under sommaren.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


2 + 7 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.