Withings har släppt en hybridklocka vid namn ScanWatch som är en kombination av smart och klassisk klocka. Är detta framtidens klocka?

Withings är duktiga med sina stilrena klockor men då har dom oftast varit en traditionell klocka och inte särskilt smart.

Men nu så, ScanWatch heter klockan och är en hybridklocka, en kombination av smart och traditionell. När det kommer till den smarta delen så hittar vi sensorer som bland annat ska hålla kolla på EKG samt hjälpa oss att hålla koll på sömnen. Klockan kommer även kunna mäta antal steg och andra träningsrelaterade funktioner som vi annars är vana vid.

ScanWatch imponerar med sin batteritid som enligt Withings ska ligga på 30 dagar, men detta om GPS inte är påslagen.

Withings ScanWatch går att köpa redan nu och kommer i två olika storlekar, 38 mm som kostar 2 990 kronor eller 42 mm som kostar 3 190 kronor.

“Vi presenterade ScanWatch tidigare i år för en entusiastisk publik och fick ett fantastiskt gensvar. Med tilldelad CE-märkning för klockans unika egenskaper av att upptäcka risk för hjärtflimmer och att mäta blodets syremättnadsnivåer (Sp02), är vi oerhört glada över att nu kunna lansera ScanWatch på den nordiska marknaden”, säger Mathieau Letombe, CEO på Withings.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.