Microsoft har nu spikat ett datum när dom ska börja skicka ut Windows 11 och har man tur kan väntan bli relativt kort.

Har man varit en del av insider-programet hos Microsoft så har man haft möjligheten att prova på Windows 11, men snart är det dags för alla.

Microsoft meddelar nu att man kommer börja rulla ut Windows 11 den 5 oktober, alltså om bara en månad från idag.

Som vanligt när det kommer till ett nytt Windows så finns det en hel del men, bland annat så kommer inte alla att få tillgång till Windows 11 i början utan enligt Microsoft är det ”nya kvalificerade enheter” som prioriteras först, vilka detta är återstår att se. När det kommer till Windows 11 har det hänt en hel del på utsidan men även på insidan, det vi aldrig riktigt ser utan bara upplever. Bland annat så har man dragit nytta av Directstorage som vi fick se i Xbox Series-konsolerna.

Detta ska göra att med rätt SSD mer eller mindre ha noll laddtider, allt ska gå snabbare än nånsin, men det gäller som sagt att ha rätt SSD och rätta inställningar.

Ett annat krav som Windows 11 har är att man måste ha stöd för TMP 2.0 (Trusted Platform Module) som är något oftast äldre datorer saknar och kravet finns för att kunna öka säkerheten. Det finns många som är osäkra på om dom kommer kunna använda sig utav Windows 11 eller inte, dessa förvirringar hoppas vi dock på att Microsoft kommer klargöra inom kort, lagom innan lanseringen av Windows 11.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.