Western Digital har presenterat sin senaste externa lagringsenheter där den största nyheten är USB 3.2 Gen 2×2 vilket ger en överföringshastig på 2 GB/s.

Dom nya lagringsenheterna kommer att ingå i WD Black där vi kommer hitta fyra externa hårddiskar samt en SSD där hårddiskarna kommer att använda sig av USB 3.2 Gen 1 där den minsta storleken är 1 TB och största ligger på 5 TB.

Men det som är mest intressant är just SSD-enheten som går under namnet WD Black P50 Game Drive där den största nyheten är USB 3.2 Gen 2×2 där den största fördelen är helt klart hastigheten. Men för att kunna komma upp i 2 GB/s måste moderkortet ha stöd för detta och kanske kommer nästa generation konsoler ha stöd för just detta och då vore det perfekt. Man kan få P50 i storlekarna från 500 GB till 2 TB.

Nöjer man sig med hårddiskarna kommer dessa att börja säljas under tredje kvartalet 2019 men väntas man på P50 Game Drive som är SSD så är det fjärde kvartalet 2019 som gäller, några priser har ännu inte avslöjats.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


8 + 1 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.