WatchOS 7

Apple fortsätter att uppdatera WatchOS och denna gången med både nya funktioner som att hålla koll på sömnen samt håller koll på våra danssteg.

Apple Watch är en klocka som imponerat mig på flera sätt, funktionerna som Apple lyckats få till i en klocka är något som ingen annan tillverkare lyckats med. Nu meddelar Apple att WatchOS 7 kommer med lite nya funktioner och gamla funktioner har förbättrats.

WatchOS 7 sleep

En helt ny funktion nu är bland annat att klockan kan hålla koll på vår sömn, hur bra sömn vi får, hur mycket vi sover och hjälper oss även innan vi ska lägga oss med att varva ner och att vi kommer till sängs i tid.

Tidigare appen Aktivitet har nu bytt namn till Fitness som även har fått en ny funktion som är Dans, appen kan nu läsa av när man dansar och detta tack vare algoritmer som känner av när man rör på ben, armar och hela kroppen vid olika dansrörelser.

En WatchOS uppdatering vore inget utan att vi får tillgång till nya urtavlor och så även denna gången. Denna gången kommer dock urtavlorna vara lite mer komplicerade och vi kommer kunna gör fler inställningar beroende på vad vi gör. Det kommer även bli möjligt att dela med sig av urtavlor med andra Apple Watch ägare.

WatchOS 7 hands

Sist men inte minst så vill Apple att vi ska tvätta händerna noggrant, till detta har man nu tagit fram en funktion som känner av när vi tvättar händerna och i sin tur börjar räkna ner från 20 sekunder så vi tvättar händerna noggrant och tillräckligt länge. En funktion som alltid uppskattas och som kan hjälpa många att faktiskt göra rätt där.

WatchOS 7 väntas släppas nån gång till hösten, vill man prova på betan så blir den tillgänglig i juli.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.