Warframe Empyrean tar oss till rymden men inte bara det utan denna gången kommer det handla en hel del om samarbete.

Warframe fortsätter att växa och sedan några år tillbaka har dom haft sin egna mässa som dom kallar för TennCon och inte helt oväntat får vi se en och annan nyhet.

Warframe Empyrean kommer att binda samman redan kända spelvärldar men där fokus ligger är att vi nu kommer kunna styra vårt rymdskepp Railjack och förutom det så kommer vi även kunna styra det samt ha en besättning på skeppet. Men inte nog med det så kommer även andra spelare kunna hjälpa till att styra olika kanoner och vapen på skeppet där co-op helt enkelt får en helt annan mening i spelet. Även uppdragen kommer involvera alla på skeppet och uppdragen ser ut att kunna bli ganska så komplexa.

Men förutom att man har sin grupp med spelare så kan man begära hjälp av några helt andra spelare som är i området och plötsligt hjälps man åt fast med helt olika uppdrag men ett och samma mål. Allt detta presenteras betydligt bättre i trailern nedan.

Men längre fram kommer det även finnas en helt ny värld som heter Duviri Paradox som ger den bästa beskrivning via sin trailern nedan. Vi har många frågor men karaktärer som vi ser här har vi tidigare fått se fast endast so koncept, utvecklarna ser ut att ha enorma planer för Warframe framöver.

Även kampanjen i Warframe kommer att få sig ett tillägg men detta dröjer till senare i jul, närmare bestämt lagom till Jul. “The New War” kommer att handla en hel del om den nya raser The Sentients som ser ut att ställa till det rejält i vårt solsystem och vi måste ta tag i detta.

Mycket är på gång till Warframe men vi får helt enkelt ta en sak i taget och först ut väntar Warframe Empyrean och fokus på våra rymdskepp och co-op.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


3 + 3 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.