Covid-19 har knappast lämnat någon obemärkt. På ett eller annat sätt har vi alla blivit påverkade. En del företagare har tyvärr fått lägga ner men många har klarat av att ställa om och tänka på nytt.

Vi på TeknikHype är otroligt ödmjuka för denna period vi alla befinner oss i och är så tacksamma för alla våra kunder, samarbetspartner och alla läsare som är oss trogna. Detta har gjort att vi även fått tänka om och tänka nytt.

Vilket vi ser otroligt positivt på, teknikensvärld utvecklas och förnyas ständigt. Så varför ska inte vi på TeknikHype också göra det?

Nu kanske ni undrar – vad menar dom?

Vi har utökat vårat team med en ny medarbetare som kommer ta TeknikHype till helt nya höjder. Hon kom med en briljant idé om att få hit fler kvinnliga läsare och få dom att förstå tjusningen med teknik. Teknik är och har väl alltid varit en mansdominerad genre och detta vill vår nya stjärntillskott ändra på.

Hon är vår nya COO och heter Camille. Bortsett från att vara en utav huvudpersonerna på TeknikHype så är hon även två barns mamma, entreprenör och genuint intresserad av teknik och spel – precis de som TeknikHype står för. Hennes roll här är att testa teknik som är mer inriktad och anpassad till kvinnor (och även familjerelaterade produkter eftersom hon har barn som vi kan nyttja till produkttesterna).

Vi har haft efterfråga på detta sedan tidigare men har inte hittat den rätta kandidaten för posten. Och vi ser fram emot att bemöta efterfrågan som har funnits hos våra läsare och våra samarbetspartner.

Med detta vill jag, tillsammans med er, hälsa henne och vår nya koncept Välkommen!

Vi kommer ha en otroligt spännande resa framför oss, nu tar vi TeknikHype mot nya höjder.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.