Urbanista Brisbane och Sydney är två nya portabla högtalare som kommer i flera olika färger samt möjlighet att koppla fler än en högtalare.

Urbanista Sydney är den mindre högtalaren av dessa två som är lite smidigare att ta med och kan vara perfekt att ha vid poolen då den är IPX5-klassifierad. Batteritiden ska enligt Urbaninsta vara på fem timmar  vilket är helt ok med tanke på sin storlek.

Urbanista Sydney kommer att släppas i färgerna Midnight Black, Fluffy Cloud, Rose Gold och Olive Green.

Den större högtalaren är Urbanista Brisbane (bild ovan) som har en liknande design samt samma IPX5-klass men en batteritid som denna gången fördubblats mot Sydney och hamnar på tio timmar.

Urbanista Brisbane kommer att finnas i färgerna Midnight Black och Fluffy Cloud.

En annan stor fördel med dessa två högtalarna är att man kan parkoppla två enheter så man får stereoljud och detta mycket tack vare Bluetooth 5.0.

Urbanista är ett varumärke för stilmedvetna människor med aktiva liv. I höst släpper vi flera nya produkter och först ut är Sydney och Brisbane. Vi är stolta över att kunna lansera två behändiga högtalare med en hög grad av design som varken kompromissar på musikupplevelsen eller storleken, säger Anders Andréen, vd på Urbanista.

Båda högtalarna kommer man kunna köpa från och med 26 augusti och priserna som gäller är 399 kronor för Sydney och 999 kronor för Brisbane.

Brisbane
Brisbane
Sydney
Sydney
Sydney

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


8 + 2 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.