Detta blir helt klart ett Borderlands-år där vi får Borderlands för hela slanten och Gearbox slår på stort även för tidigare spelen.

Vi har äntligen fått bekräftat att Borderlands 3 är på gång men förmodligen slutet på året eller om vi har tur nästa år.

Men innan dess har vi en hel del Borderlands att ta del av och alla spelen har fått sig ett lyft. Borderlands: The Handsome Collection som innehåller Borderlands 2 och Borderlands: The Pre-Sequel kommer att få sig ett rejält lyft där vi bland annat får möjligheten att spela denna samling i 4K-upplösning på PC, PS4 och Xbox One. Detta kommer vara en gratis uppdatering och kommer släppas redan början på april.

Första Borderlands har fått en hel del kärlek och detta genom att Gearbox har gjort en remaster version av spelet och ska släppas redan till sommaren, även denna kommer att ha stöd för 4K-upplösning. Alla DLC som släppts och annat material följer med denna gången samt att man kommer kunna spela lokalt multiplayer med upp till fyra spelare.

Sist men inte minst så kommer även Borderlands 2 VR att få sig en uppdatering och detta kommer att vara bland annat alla DLC samt lite mer material, detta väntas släppas till sommaren och blir en gratisuppdatering.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.