The Elder Scrolls VI har redan ett släppdatum

Bethesda överraskade lite smått med att bekräfta att The Elder Scrolls VI är under utveckling och tydligen vet dom redan när spelet ska släppas, enligt Todd Howard i alla fall.

The Elder Scrolls VI är förmodligen fortfarande i ett tidigt skede i utvecklingen men att spelet skulle komma är nog ingen överraskning med tanke på att The Elder Scrolls V: Skyrim än idag fortsätter att komma till nya plattformar med tanke på att spelet släpptes 2011, för att vara mer exakt 11/11/11.

Todd Howard som är mannen hos Bethesda som bland annat ligger bakom just The Elder Scrolls samt Fallout berättade nyligen för Gamespot att utvecklingen av spelet går som den ska och från ingenstans så vet han redan när släppdatumet för The Elder Scrolls VI är satt men väljer att inte avslöja det.

I do. I would be foolish to say it

Om han verkligen vet det eller bara vill retas återstår att se, men det är ingen hemlighet att Bethesda vill att all fokus ska vara på Fallout 76 nu och ett tag framöver så om vi får se The Elder Scrolls VI är jag skeptisk till.

Jag skulle gissa att Bethesda vill göra som dom gjort med Fallout-serien nu senaste tiden att man presenterar spelet samma år som spelet släpps, så om vi har typ kanske vi får se och höra mer om The Elder Scrolls VI till 2020 där även en lansering sker samma år.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera inlägget
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


2 + 5 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.