Logitechs G915 TKL är ett av Logitech’s dyraste tangentbord och det märks ganska tydligt varför, men är det värt sin prislapp?

G915 TKL är utrustat med Logitechs lightspeed technologi vilket innebär att du kan spela med 1 ms responstid och nästan omedelbar respons även i viloläge.

Logitech har jobbat hårt för att få detta tangentbord så tunt som möjligt och de lyckades få ner det till ett imponerande 22 mm och tillsammans med Logitechs Low Profile GL brytare gör det tangentbordet till ett av dom tunnaste jag någonsin testat.

Tangentbordet är tenkeyless (80%) vilket betyder att den saknar numpad och med tanke på tunnheten så tycker jag att den ser mycket bättre ut än den 100% varianten.

Logitech G915 TKL White

Tangentbordet kommer med alla mediaknappar man kan förvänta sig av ett tangentbord men även ett volym hjul, bluetooth, ljusstyrka och spelläges knappar. Den har en bas gjord av stålförstärkt plast och en topp-platta gjord av aluminium vilket verkligen säljer hela looken av ett high-end tangentbord. 

Tangentbordet använder Logitech G Hub vilket ger tillgång till funktioner som ”custom rgb”, egna makros och inaktivering av knappar i spelläge men annat än de så har G Hub inte jättemycket mer att ge. G915 har många småsaker som sätter det på en helt ny nivå som ett ställe att förvara din usb connector och två olika ställ för att det ska vara så ergonomiskt som möjligt.

Batteritiden kommer in på runt 40 timmar med 100% ljusstyrka vilken ger dig nog med batteri för åtminstone en vecka och om batteriet skulle ta slut så kan man även spela inkopplat. 

Logitech G915 TKL White

Om man köper tangentbordet från Logitechs hemsida så kan man välja mellan en svart eller vit design och även välja olika brytare såsom clicky, tactile eller linear.

Det här tangentbordet är ett av dom bästa ”low profile” tangentborden som finns på marknaden och det reflekteras också på den höga prislappen på runt 2 500 kr. Och personligen kan jag tycka att den prislappen är lite hög men detta tangentbord är menat för dom som har pengar över och vill ha det bästa man kan skaffa.

ÖVERSIKT
Kvalite
10
Funktioner
7
Mjukvara
7
Pris
6

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.