JBL Quantum 350 är Quantum seriens billigaste trådlösa hörlurar som kommer in på ett fantastiskt pris för produkten.

Quantum 350 kommer utrustad med en avtagbar bommikrofon som inte ger det bästa ljudet men som funkar för att bara spela med vänner.

Hörlurarna både ser och känns en aning billigt, med det priset så är dom ju ganska billiga  men det men det försämrar inte komforten på något sätt eftersom hörlurarna är väldigt lätta på 252g och både huvudbandet och öronkåporna är i memory foam vilket ger en väldigt bra passform och efter några minuter känner man inte ens att dom sitter på huvudet vilket gjorde att jag kunde spela i flera timmar utan att bli något obekväm.

Även fast hörlurarna kan se en aning billiga ut så är ändå hörlurarna väldigt stilrena med JBL loggan på vardera sida och öronkåpor och huvudband i läder men hörlurarna saknar dock rgb.

JBL Quantum 350

Quantum 350 använder sig av Quantum Engine som dom andra hörlurarna i Quantum serien också använder och man får mycket av samma funktioner som möjligheten att använda JBL’s QuantumSurround vilket och en EQ för att hitta exakt det ljudet du gillar. Man kan även aktivera sidoton i olika styrkor om man skulle vilja lyssna på sin röst medans man spelar. Quantum 350 saknar dock några funktioner som andra quantum headset har. bl.a brusreducering, talk through och ett spel vs chatt volym hjul. På vänstra öronkåpor sitter det en mute knapp och ett volym hjul som gjorde det enkelt att justera volymen från  ett spel utan att behöva öppna inställningarna. På högra sidan har du din på/av knapp och en usb-c laddningsport. 

Batteritiden är imponerande på 22 timmar med bara 2 timmars laddningstid från ett tomt batteri. Den batteritiden kan enkelt räcka i flera dagar utan att behöva laddas om och om du skulle glömma ladda dom så går det att använda dom medans man laddar.

JBL Quantum 350

Hörlurarna använder sig av 2,4 GHz trådlös anslutning via en usb dongel vilket bara kräver att du sätter i usb:n och slår på headsetet för att börja spela. Hörlurarna saknar dock någon bluetooth eller trådbunden anslutning vilket andra hörlurar i Quantum serien har.

Priset kommer in på runt 1000 kr och med tanke på alla funktioner och den bra komforten med Quantum 350 så tycker jag att det är ett självklart val för alla som vill skaffa sig ett bra och billigt headset till sin setup.

ÖVERSIKT
Kvalite
6
Komfort
9
Funktioner
7
Pris
10
test-jbl-quantum-350Priset kommer in på runt 1000 kr och med tanke på alla funktioner och den bra komforten med Quantum 350 så tycker jag att det är ett självklart val för alla som vill skaffa sig ett bra och billigt headset till sin setup.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.