Detta är verkligen framtidens hudvård och att det dessutom ger en lyxig hemmaspa är bara massa plus! Vi på Teknikhype är riktigt imponerade.

Vårat första intryck av Foreo UFO Mini är att den är sjukt snygg. Precis som Foreos andra produkter så är dom i ögonfallande. Håller samma höga standars på design och har så eleganta färger. Den känns lyxig, kanska tack vare gulddetaljen?

Till en början så måste man ladda Foreo UFO Mini med laddkabeln som ingår i förpackningen. Och medan den fick ladda i lugn och ro så måste man även ladda ner Foreo appen.

Det finns en hel del olika masker att välja mellan och de som gör Foreo unik ifrån resten av ansiktsmaskerna, istället för att lägga en sheetmask på ansiktet, så sätter man alltså masken på själva enheten – ja du läste rätt. Man applicerar den på Foreo UFO.

foreo_cannabisseedoil_1

Vi har testat Foreo UFO Mini tillsammans med Foreo Cannabis Seed Oil Mask som appliceras på UFO Mini.

Foreo Cannabis Seed Oil Mask är en lugnande ansiktsmask för alla hudtyper. Den innehåller mer än 200 mg hampafröolja, närande kamomillextrakt och magnesium. Dessutom så ska den lugna röd, irriterande och stressad hy och gör den klar och återfuktar.

Hyn blir precis såsom ansiktsmasken utlovar. Vår testpanel bara älskade det!

När man börjar använda Foreo UFO Mini så måste man ladda ner en app och där så talar man om vad för produkter man använder. Sen påbörjas ett program som är i kombination av värme, deras ikoniska T-sonic ljudvågor med dess olika LED ljusfärger som har olika betydelser och syften.

Behandlingen är otroligt skön och avslappnande. Det tar inte alls lång tid. Vi har upprepat behandlingen 2-3 ggr och fyller på med resterande kräm som är kvar i förpackningen.

Vad tycker vi om Foreo UFO Mini?

Som vi nämnde i början, detta är verkligen framtidens hudvård. En lyxigare och ordentligare mask samt behandling på hemmaplan går inte att få tag på. Vi älskade hur den använder sig av pulseringar, värme, kyla och LED ljusterapi.

Vill man inte lägga flera tusen på skönhetssalong så tycker vi denna är värd att investera i. Absolut tillsammans med deras fantastiska masker, för så bra är dom!

ÖVERSIKT
Kvalité
9
Installation
7
Funktion
9
Pris
7
Detta är verkligen framtidens hudvård och att det dessutom ger en lyxig hemmaspa är bara massa plus! Vi på Teknikhype är riktigt imponerade. Vårat första intryck av Foreo UFO Mini är att den är sjukt snygg. Precis som Foreos andra produkter så är dom i...test-foreo-ufo-mini-halleluja-moment

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.