Nu har vi testat denna ursnygga eltandborste ifrån Foreo. Frågan är vad vi tycker om den, är den lika bra som den är snygg?

Vad skiljer de sig ifrån dom traditionella eltandborstarna? Detta är vad vi tycker och tänker kring Foreo Issa 2.

Varje dag, två gånger om dagen, har vi nu testat Foreo Issa 2. När vi först fick hem den i redaktionen var de första intrycket imponerande. Som så många av Foreos produkter, dom är otroligt snygga och ögonfallande men frågan är ifall den även fyller sin funktion?

Det som skiljer sig Foreo Issa 2 ifrån dom traditionella eltandborstarna är – bortsett från den unika designen – är dess batteritid. På en enda laddning med Foreo Issa 2 klarar man sig hela 365 dagar. Nu har vi dock inte riktigt haft den så länge och kan inte riktigt uttala oss om batteritiden, så vi hoppas självklart att detta stämmer.

Foreo ISSA 2

Som ni kan se på bilden så är hela eltandborsten täckt i silikon vilket verkligen är både skön att hålla i och även skönt för munnen när man borstar. Borten är en kombinationsborsthuvud i PBT-polymerborststrån och mjuk silikon för en munvårdsupplevelse olikt något annat. Verkligen mer skonsamt för tandköttet, precis som dom utlovar.

Till skillnad ifrån de traditionella eltandborstarna så roterar inte Foreo Issa 2 tandborsthuvud. Hybridborststråna använder 11.000 högintensiva pulseringar per minut för att effektivt men skonsamt rengöra tänder och tandkött. Detta betyder att man ska borsta tänderna på samma sätt som man skulle gjort med en manuell tandborste. Foreo Issa 2 har dessutom en timer på 2 minuter, så inga genvägar här inte. Efter användning så skölj av den bara. Svårare än så är det inte. Så avsluta munvårdsrutinen med tungrengöraren som finns på borsthuvudens baksida.

Denna eltandborste är något vi varmt skulle rekommendera till er som har känslig tandkött då den är mycket skonsammare än den traditionella eltandborsten. Har man verkligen en extra känslig tandkött så har Foreo en sensitiv set som är speciellt anpassade till er.

 

BETYG
Kvalitet
8
Användning
8
Tillbehör
6
Pris
7

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.