Divoom Voombox-Outdoor är en robust högtalare som har en låg prislapp så hur bra kan den egentligen vara? Vi blir överraskade, positivt.

När vi fick förfrågan om att få testa på en bluetooth högtalare som ska klara av det mesta samt leverera bra ljud för en låg prislapp blev jag personligen genast nyfiken, främst prislappen då jag av tidigare erfarenhet vet att prislappen inte alltid behöver styra ljudkvaliten på högtalare och hörlurar.

Jag kan säga att redan första intrycket av Divoom Voombox-Outdoor hur den var förpackad, hur produkten visas upp tydligt i sin förpackning gjorde ett riktigt bra första intryck och kan avslöja redan nu att det är bara början på något bra. När vi väl packar upp högtalare och håller i den så är det vikt i högtalare och utan att ens ha öppnat upp högtalaren så är det garanterat elementen i innanför som medför till denna vikten och vi gillar det redan från början.

Divoom Voombox-Outdoor har en robust design, den ska ju som sagt tåla att vara utomhus tack vare IP44-certifiering och det märks snabbt där vi ganska snabbt är lite hårda mot högtalaren och det händer inte särskilt mycket, ärligt talat ingenting. Runt högtalaren hittar vi en gummerad yta som ska ta just fall från högre höjder lite bättre och gör precis det den är ämnad till.

Men förutom att vi har en robust och stryktålig högtalare så är den full med teknik, vi kan antingen välja att ansluta vår telefon med högtalaren via Bluetooth men det finns även NFC som gör det enkelt genom att bara lägga telefonen på högtalaren och den är redo att användas. En annan funktion som Divoom Voombox-Outdoor har som vi ärligt talat gillade men inte tänkte på innan är att den har inbyggd mikrofon så den går att använda som en högtalartelefon, smidigt i många lägen.

Batteriet i Divoom Voombox-Outdoor ligger på 3200 mAh vilket är enligt konstigt att man inte lyckats trycka in ett lite större, men på detta batteri fick vi ut ungefär 10 timmar musik och för att ladda högtalare fullt får man inte ha för bråttom för det tog nästan tre timmar innan högtalaren var helt fulladdad.

Det finns överraskande nog mycket vi tycker om med Divroom Voombox-Outdoor men det är framför allt vad vi får för pengarna hos en högtalare som denna, att för cirka 500 kronor vilket är en låg prislapp för en bluetooth högtalare fortfarande levererar en kvalitet vi annars är vana vid ska kosta betydligt mer men även ljudkvalitén är betydlig bättre om kanske inte bästa om man jämför med andra högtalare i samma prisklass.

Vi ska vara ärliga och säga att vi har haft högtalare som kostar tre till fyra gånger så mycket som Divoom Voombox-Outdoor och ljudkvalitén har varit rent av katastrof då.

Divoom Voombox-Outdoor är högtalaren som följer med oss ut på många äventyr och att inte behöva vara allt för rädd om den då den tål lite mer än andra högtalare gör allt så mycket lättare, perfekta högtalaren att ha med sig på stranden, hotellrummet eller varför inte bara ha i badrummet perfekt i duschen.

Divroom Voombox-Outdoor
 • 8/10
  Ljud - 8/10
 • 8/10
  Kvalitet - 8/10
 • 7/10
  Funktioner - 7/10
 • 10/10
  Pris - 10/10
8.3/10

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.