Cooler Master MM711

Cooler Master har släppt en helt ny mus som är en riktigt lättviktare och full fokus på gaming, men är det vikten som varit det tidigare problemet?

Cooler Master har släppt flertalet tangentbord och möss, men denna gången har det släppts en riktigt intressant mus som går under namnet MM711 och blir en gamingmus med design som skiljer sig mot många andra.

Men designen har ett syfte och det är framför allt för att verkligen skapa en gamingmus som är lättviktare och oj, här har vi en lättviktare. Första intrycket bara när jag plockar upp den för första gången så märker man verkligen att den väger endast 60 gram, ärligt talat nästan lite för lätt.

Cooler Master MM711

MM711 har en annorlunda design men Cooler Master har ändå lyckats få till dom viktigaste knapparna som vi är vana vid, knapptryckningen är behaglig och helt klart godkända. Men det som jag inte kan släppa är hur lätt MM711 faktiskt är och det tagit bra lång tid att vänja sig vid detta, det är först nu som jag verkligen lägger märke till hur vikten på en mus kan påverka en hel del, men även hur lång tid det faktiskt tar att vänja sig.

Men jag har även märkt att vikten kan vara en negativt aspekt, bland annat när det kommer till precision i just FPS-spel som jag aldrig riktigt kunde vänja mig vid. Det hade varit ett stort plus om man som i många andra möss kunde lägga in lite vikter för att få chansen att justera vikten på denna lättviktare.

Ett annat minus som Cooler Master måste bli bättre på är mjukvaran till musen där just mjukvara spelar en stor roll hos gamingmöss för alla inställningar. Men det var inte allt för lätt att hitta denna mjukvaran och det krävdes en del sökning och tillslut så hitta man det och kom åt inställningar som är helt klart ett måste för möss som MM711.

Cooler Master MM711

Cooler Master MM711 är helt klart en bra, definitivt prisvärd mus som man bara måste ge en chans om man är ute efter en lättviktare till mus där det enligt mig finns betydligt fler fördelar än nackdelar denna gången. Nu vill jag bara se hur Cooler Master utvecklar MM711 till nästa generation och kanske lägger till lite fler knappar men framför allt jobbar på mjukvaran.

BETYG
Kvalitet
8
Funktioner
7
Design
8
Mjukvara
5

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.