Att ha ett fodral till Airpods vad något som jag till en början tyckte var helt onödigt men idag kan jag inte vara utan Catalyst lösning.

När Catalyst kontaktade mig om att testa på ett fodral till Airpods blev jag ganska snabbt skeptiskt, mest för att jag inte riktigt fattade syftet med att skydda mina Airpods eller mitt Airpod fodral. När jag fick hem fodralet så är första känslan för fodralet när man tar i det helt klart positivt och det första intrycket är slittåligt och ett fodral som kommer hålla länge.

Idag finns det lite olika typer av fodral till just Airpods men det är oftast något som bara ska skydda lurarna eller fodralet som lurarna sitter i, Catalyst har tagit detta ett steg längre och med deras fodral så gör man även Airpods fodralet vattentätt upp till en meter vilket jag bara var tvungen att testa, en risk men helt klart värt risken för att se om Catalyst kan leverera.

Catalyst Airpods Case

Och självklart så levererar Catalyst med att ge oss vattentätt Airpod fodral utan problem, jag testade egentligen bara att släppa ner dom i ett glas men fungerar utmärkt, torka av när man fuktat ner den lite och Airpodsen fungerar precis som vanligt. Fodralet har den funktionen att den även gör Airpodsen stöttåliga så man inte behöver vara rädd om man tappar dom.

Catalyst har verkligen lyckats få till en snygg design men just materialvalet som gjort med detta fodral få en verkligen att känna högkvalitet och det gör på något sätt att man känner sig säker med fodralet och att man nu kan ha sina Airpods nästan var som helst utan att behöva oroa sig.

Catalyst Airpods Case

Catalyst Waterproofs Case for Airpods kostar ungefär 300 kronor vilket jag tycker är värt helt klart, Airpods som kostar cirka 1500 kronor är värda att skyddas och för detta ska man enligt mig välja Catalyst som både skyddar från vätska och stötar. När det kommer till färgval så finns det just nu 10 olika färger att välja mellan och en av dom kommer garanterat passa dom flesta.

ÖVERSIKT
Kvalitet
9
Funktioner
7
Installation
8
Pris
8
Att ha ett fodral till Airpods vad något som jag till en början tyckte var helt onödigt men idag kan jag inte vara utan Catalyst lösning. När Catalyst kontaktade mig om att testa på ett fodral till Airpods blev jag ganska snabbt skeptiskt, mest för...test-catalyst-airpod-fodral

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.