[av_image src=’https://www.teknikhype.se/wp-content/uploads/2017/06/blue-lola-img02.jpg’ attachment=’26662′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Blue kan detta med ljud och har nu valt att göra sina bästa hörlurar lite billigare men fortfarande lika bra.

Blue är både kända för sin kvalitet när det kommer till ljud men även för sin design då vi ärligt talat kan säga att hörlurar från Blue ser helt klart annorlunda ut men det finns en mening med det också.

Innan jag testa Lola har jag aldrig haft möjligheten eller ens tänkt på att prova ett par Blue-lurar. Mikrofonerna har jag bra erfarenhet utav och bra erfarenhet, men just hörlurarna har på något sätt hamnar mellan stolarna, tills nu.

När vi fick in Blue Lola till redaktionen var den första reaktionen designen på dom, precis som alla andra produkter från Blue kommer även Lola kommer i en förpackning men när vi väl tar på oss dom märker vi att utseendet på dessa hörlurar har en mening, det sitter bra på skallen men kanske inte så bekvämt som vi hade hoppats på och mycket kan även bero på vikten då Lola är ganska tunga och vi hade gärna sett att Blue hittade lösningar på att banta ner vikten lite. Vi är även med om något typ av ljud från plasten vilket är väldigt störande och då de finns några rörliga delar kan detta oljud lätt ställa till det.

Men det är inge tvekan om att designen på hörlurarna är helt klart unika och det finns nog inga andra lurar där ute som liknade Blue Lola i nuläget.

Men fastän Lola kanske inte ser ut som vanliga hörlurar så låter dom inte som vanliga hörlurar heller. Blue är tidigare kända för att bygga in en förstärkare i sina hörlurar vilket är riktigt bra men vilket även hör att priset blir betydligt högre, något som Blue kämpat med att få ner med Lola.

Ljudet i Lola är riktigt bra, med stor fokus på att få ett djup på ljudet samt även möjligheten till att höra många detaljer, inte bara i musiken men även i spel och filmer. Det sitter två stora 50 millimeterselement i Lola vilket man kanske inte får ut full potential utan en hörlursförstärkare men är absolut inget måste.

Blue försöker sakta men säkert att ta sig in på gaming marknaden men vi kan inte riktigt säga att Lola är anpassat för just gaming, visst ger de ifrån ett ljud av toppklass men problemet är designen och komforten hos Lola. Lola är inga hörlurar man kan sitta i flera timmar med tyvärr och vi hoppas att Blue i framtiden kan ta fram ett bar hörlurar som är anpassade för just gaming. En inbyggd mikrofon skulle inte heller vara fel med tanke på deras expertis när det kommer till mikrofoner.

Omdöme

Blue Lola är hörlurar för den kräsne men även kunniga inom ljud. Med tanke på att Lola kostar över 2000 kronor så ska man även ha höga krav där Lola kanske inte klarar av detta på riktigt allt.

Är man ute efter ett par gaming hörlurar så ska man nog inte satsa på Lola utan här är det mer för den musik intresserade samt andra inriktningar på just ljud skapande.

Blue Microphones Lola
 • 8/10
  Ljud - 8/10
 • 6/10
  Kvalitet - 6/10
 • 4/10
  Komfort - 4/10
 • 4/10
  Pris - 4/10
5.5/10

[/av_textblock]

[av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′]

[av_social_share title=’Dela med er’ style=” buttons=” share_facebook=” share_twitter=” share_pinterest=” share_gplus=” share_reddit=” share_linkedin=” share_tumblr=” share_vk=” share_mail=”][/av_social_share]

[av_comments_list]

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.