Teknikmagasinet begärs i konkurs

Teknikmagasinet

Teknikmagasinet har under en längre period haft det tufft ekonomiskt och nu hittar man ingen annan utväg än att gå i konkurs.

Teknikmagasinet har varit en kedja som har följt med oss så länge man kan minnas nästan och men samtidigt så har kedjan haft ekonomiska problem och försökt hitta lösningar på detta i flera år nu.

Redan 2017 försökte man sig på en första rekonstruktion där man fick en ny ägare, men redan förra året var man tvungen att ge sig på en andra rekonstruktion där man då började ge sig på att reparera telefoner bland annat.

Men det har inte räckt till och nu har Teknikmagasinet skickat in begäran till Solna tingsrätt om konkurs då deras nya planer som dom försökte satsa på i andra rekonstruktionen inte räckt till.

Det är totalt 130 butiker runt om i Sverige, Norge och Finland som kommer att lägga ner, exakt när vet vi inte men redan nu har det kommit information om att flera aktörer visat intresse för att köpa upp bolaget vilket inte låter helt omöjligt och kanske lever Teknikmagasinet vidare fast under ett annat namn.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


9 + 9 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.