Teknikhypefamiljen slutade säsong 1 med en riktig cliffhanger! Vad händer egentligen i säsong 2? Här kan du se i kapp alla avsnitt.

Under hösten fick vi följa Ivan, Ida och Gustaf i dokusåpan Teknikhypefamiljen. En familj i Sims 4 där familjen började i en sliten bostad, men med mål i sikte att slå igenom stort med Teknikhype och få flytta till en stor herrgård. Tillsammans med tidigare podgäster som varit med i Teknicast har vi fått se en spännande serie baserat på verkliga personer.

I säsong 1 fick vi bland annat skratta åt galne Gustaf, som med sin tokiga egna stil charmade omvärlden men som också visade oss vilken sårbar kille han är. Vi fick se Ivan – den tuffa killen på ytan, som jobbar hårt för Teknikhype och som ofta spänner sina muskler, men med ett trånande hjärta fiskat efter kärlek och tyvärr med ett rätt dåligt resultat. Och så fick vi se klantiga Ida, som nästan brände ner stället, och visade oss mer av sig själv än vad man kanske ville se, och som faktiskt visat alla tittare riktig romantik.

Framöver kommer vi få se mer av Teknikhypefamiljen i olika konstellationer. Så, om du har missat något av de åtta avsnitten som kommit, så kan du se alla avsnitt på vår YouTube-kanal.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.