Super Mario Galaxy switch

Vi har inte särskilt många Super Mario-spel till Switch men detta kan det inom kort bli ändring på om vi vågar tro på senaste rykten.

Det var ett tag sedan Super Mario Odyssey släppts på Switch och sedan dessa har vi inte fått särskilt mycket Super Mario.

Men nu har det börjat komma uppgifter om att Nintendo har stora planer för att fira Super Mario 35 årsdag och detta genom att släppa flertalet Super Mario-remasters till Nintendo Switch som jag tror väldigt många hade uppskattat.

Spelen som det ska handlar om främst är Super Mario Sunshine, Båda Super Mario Galaxy och Super Mario 3D World där alla spelen får sig ett litet lyft, en liten remaster för att grafiskt passa bättre till Switch.

Planen som Nintendo hade var att presentera detta “Super Mario 35th Anniversary” på årets E3 mässa, denna mässan är som vi redan vet inställd och istället kommer vi förmodligen få höra och se mer av detta på ett Nintendo Direct.

Sist men inte minst så väntas även en överraskning där vi får ett nytt Paper Mario som ska utvecklas av gänget bakom Fire Emblem, Intelligent Systems.

Vi håller helt klart tummarna för detta och kanske får vi höra och se mer om detta väldigt snart. men just nu är detta endast rykten.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.