Det blir allt populärare att göra riktiga lättviktare bland mössen och nu även vattentålig om behovet skulle finnas.

Steelseries kan ha tagit fram den perfekta musen för den som klantar till sig och spiller lite då och då. Aerox 3 är en intressant mus både till designen men även sina funktioner.

Aerox 3 är väldigt lätt, väljer man Aerox 3 med sladd väger den 57 gram och kör man på trådlösa endast 66 gram. Utöver att den är väldigt lätt så är den även IP54-klassad vilket gör att den är vattentålig om behovet skulle behövas.

Under skalet hittar vi Steelseries egna sensor Truemove som imponerat i tidigare möss. Dock kommer det skilja sig lite här, Aerox med sladd kommer att ha Core-versionen av sensorn vilket kommer kunna hantera acceleration på 35G medan den trådlösa versionen får Steelseries nya Truemove Air sensor som ska ha 18 000 CPI, acceleration på 40G och klara av 1:1-tracking, perfekt kombination med en gaming skärm.

Steelseries Aerox 3

Aerox 3 wireless kommer att köra på Steelseries nya teknik Quantum 2.0 Wireless som kör på 2,4 GHz via USB-dongle eller om man vill köra via Bluetooth 5.0. Batteritiden ska ligga på 200 timmar om man kör via bluetooth och 80+ timmar via 2,4 GHz.

Steelseries Aerox 3 med sladd kommer att kosta 749 kronor medan den trådlösa versionen går på 1 199 kronor. Båda modellerna kommer börja säljas den 10 november.

Steelseries Aerox 3

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.