Mångas favorit, kanske till och med det bästa Call of Duty som släppts har nu fått sig en remaster, dock får vi nöja oss med att kampanjen snyggas till.

Längsta namnet på ett spel helt klart, men även ett namn som säger en hel del för dom som hängt med i spelvärlden eller i alla fall hängt med i alla Call of Duty som har släppts.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered släpptes blev jag positivt överraskad, enligt mig det bästa COD spelet där ute när det kommer till story och att få spela det i ny modern grafik var som en dröm. Men nu när jag läste att denna remaster faktiskt släpptes 2016, fyra år har passerat och nu är det dags igen, för en annan favorit.

Modern Warfare 2 har lämnat djupa spår efter sig hos många, bra story, multiplayer som folk spenderas hundratals om inte tusentals med timmar ska äntligen får sig en remaster, men tyvärr endast kampanjen som det ser ut nu.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered

Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered är en remaster, men tyvärr kanske det inte är den remaster som vi hade förväntat oss att få se idag. Detta är mer en remaster som kanske hade imponerat på många för några år sedan, 2017 kanske men idag är det långt ifrån lika imponerande på flera sätt. Grafiken är helt klart ett lyft, men med tanke på remaster vi får idag från många andra spel så vet jag att detta kan bli mycket mycket bättre.

Karaktärerna är väldigt välgjorda, vi känner igen John “Soap” MacTavish och General Shepherd som blivit snyggare, mer detaljerade och framför allt lika brutala som innan. Där spelet faktiskt visar att det är ny och modern grafik med ny teknik är när det bland annat kommer till ljud och att spelet nu faktiskt har stöd för HDR vilket ger ett rejält lyft i dom olika miljöerna som vi faktiskt får ta oss an.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered

Något som jag verkligen är imponerad över för varje nytt COD-spel är hur mycket fokus det ligger på ljud och det har man även valt att göra i dessa remasters. Ljudet har fått sig ett lyft där vissa detaljer i spelet har lyfts lite mer och kanske det viktigaste av allt så låter vapnen i spelet betydligt bättre nu, men dock så är det fortfarande Modern Warfare från 2019 som ligger i topp när det gäller vapenljud och detaljer.

I FPS spel så är just kontrollerna kanske det viktigaste och det är inte förrän nu som jag faktiskt inser hur mycket har hänt bland kontrollerna i nya och moderna COD-spel om man jämför med till exempel Modern Warfare 2 där kontrollerna har man inte gjort så mycket med och det känns. Det är mer arkadkänsla i Modern Warfare 2 om man jämför med dagens spel vilket är en smaksak, men jag kan lova att ni kommer märka skillnad om ni spelat mycket av Modern Warfare 2019 till att spela Modern Warfare 2 som släpptes 2009 första gången.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered

Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered är långt ifrån ett dåligt spel, jag har enormt mycket nöje. Spelade både på PS4 och PC där grafiskt kanske det inte skiljer sig allt för mycket, storyn som jag inte riktigt kom ihåg har jag nu fått återberättad och den är lika bra som första gången. Har man inte haft möjligheten att spela igenom Modern Warfare 2 tidigare så har man det perfekta tillfället att göra det nu, spelet finns på PC, PS4 och Xbox One, prislappen ligger på några hundringar bara.

BETYG
Grafik
8
Ljud
8
Miljö
7
Story
8

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.