Samsung Galaxy Fold

Galaxy Fold fick en svajig start med flera problem, men med Galaxy Fold 2 kan det bara bli bättre och en och annan nyhet.

Det kommer inte precis som en överraskning att Samsung jobbar på en uppföljare till deras första telefon med böjbar skärm, Galaxy Fold.

Jag tror samtidigt att Samsung har lärt sig en hel del från förra årets lansering med flertalet misstag och problem med just Galaxy Fold.

Nu har det börjat ryktas om Galaxy Fold 2 där vi bland annat kommer få se en förbättrad skärm på flera sätt, bland annat kommer kameran att gömma sig under skärmen på flärpen på framsidan kommer i stort sett att försvinna. Skärmen kommer även växa till sig från 7,3 tum till 7,7 tum istället.

Lite annat gott vi kan vänta oss med Galaxy Fold 2 om vi vågar tro på ryktena är att den har stöd för S-pen samt samma kameror som kommer till S20-serien, om det handlar om 108MP-sensorn återstår att se.

Detta är som sagt rykten men av någon anledning när det kommer till rykten gällande produkter från Samsung så brukar dom oftast stämma, Galaxy Fold 2 väntas presenteras nån gång i juni.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


5 + 4 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.