Snapchat presenterar Spotlight

Snapchat fortsätter att uppdatera sin app och komma med nya funktioner, denna gången en funktion som påminner mycket om Tiktok.

Att olika sociala medier-appar lånar eller kopierar funktioner från varandra är ingen större nyhet och mer eller mindre något vi börjat vänja oss vid.

Nu är det dags för Snapchat att presentera Spotlight som är mer eller mindre det Tiktok erbjuder, man spelar in korta klipp som man enkelt kan dela och som tittarna sedan lika enkelt kan hitta.

Vill man titta på dessa videos i appen så kommer dom även vara uppdelade i olika kategorier så man enkelt ska kunna hitta det man gillar.

Det som dock gör att Spotlight skiljer sig från Tiktok en aning är att man kan ej kommentera på något sätt, sen om man tittar i flödet på slumpmässiga klipp så kan man ej se vem användaren är, om inte profilen som delar valt att vara publik.

Frågan är om Spotlight hos Snapchat kan bli en ren konkurrent till Tiktok eller om detta bara är en funktion som försvinner lika snabbt som den kom till. Vi får se helt enkelt med tiden.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.