Signify har nu presenterat att dom släpper två Philips UV-C-desinfektionsprodukter vilket kan vara perfekt i dessa tider.

UV-C lampor har blivit enormt populära med tanke på pandemin och allt däromkring. Nu har Philips släppt två sådana lampor som jag tror kan vara intressant för många.

UV-C-lampan är byggd för att desinficera ett helt rum med hjälp av UV-strålning när ingen är där inne. Det är absolut viktigt att ingen är i rummet och för att lampan ska ha koll på detta så har den utrustats med rörelsesensorer som håller koll på detta om den skulle upptäcka rörelser.

För att desinficera till exempel ett vardagsrum så skulle det ta ungefär 45 minuter, ett sovrum skulle ta 30 minuter och ett badrum ungefär 15 minuter, helt klart värt det om man till exempel inte är hemma och kan dra igång lampan under tiden.

Den andra lösningen som Philips kommit med är UV-C-box där man kan lägga olika föremål som man vill desinficera i, till exempel bilnycklar, mobil, leksaker m.m. Det ska ta ungefär 9-10 sekunder att desinficera ett föremål i denna box.

Båda nyheterna har redan börjat säljas, UV-C lampan går på 1 260 kronor vilket helt klart är ett bra pris, UV-C-box dröjer till senare i år och kommer då att kosta ungefär 1 900 kronor.

Philips UV-C box

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.