Sennheiser kan sin grej med hörlurar och ljudkvalitet, men oftast brukar det även ha en högre prislapp, men inte med CX True Wireless.

Dags för ett par nya true wireless lurar från Sennheiser vid namn CX True Wireless som fastän sin storlek ska bjuda på riktigt bra ljud, enligt Sennheiser ”överlägset ljud utan kompromisser”.

CX True Wireless är utrustade med ett akustiskt system som Sennheiser skrädarsytt specifikt för dessa lurar och detta ska bland annat bjuda på djup bas, stereoljud av hög kvalitet samt ett mellanregister som bjuder på mer ”naturligt” ljud.

Sennheiser CX True Wireless

Som vanligt så snålar inte Sennheiser när det gäller stöd för olika ljudkodek där vi bland annat hittar SBS,AAC och aptX, när man ska koppla upp lurarna mot sin enhet så är det Bluetooth 5.2 som gäller.

Batteritiden för CX True Wireless ligger på 9 timmar och upp till 27 timmar med fodralet där man laddar lurarna. CX True Wireless är även IPX4-klassade vilket inte gör dom vattentäta men däremot tåliga mot fukt så man inte behöver oroa sig för t.ex svett.

Sennheiser CX True Wireless kommer i färgerna mattsvart och vit, börjar säljas den 8 juli och prislappen ligger på överraskande 1 490 kronor.

Sennheiser CX True Wireless Sennheiser CX True Wireless

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.