Samsung har inte gett upp när det gäller surfplattor och med all rätt då Galaxy Tab S6 ser ut att bli en intressant sådan.

När man tror att Samsung laddar för fullt med presentation av nästa generation Note-telefon så väljer dom att helt plötsligt att presentera sin nya surfplatta Galaxy Tab S6 som bland annat kommer ha stöd för en stylus.

Galaxy Tab S6 är utrustad med en skärm på 10,5 tum som har en upplösning på 2560 x 1600 pixlar men av någon anledning som har det varit lite fokus på kamera denna gången. På framsidan hittar vi en kamera på 8 megapixlar och på baksidan hittar vi två kameror, en på 13 megapixlar och en på 5 megapixlar.

Under skalet hittar vi Snapdragon 8150 processor tillsammans med 6 GB ram och 128 GB lagring, vill man utöka lagringen går det att göras med micro-SD upp till 1 TB. Batteriet i Galaxy Tab S6 ligger på 7 040 mAh och ska ge upp till 15 timmars användning, ladda gör man via USB-C.

Förutom att det verkar vara en intressant surfplatta när det gäller specifikationerna och designen så kommer det även gå att använda tillhörande stylus, närmare titt på det ser ni i klippet nedan.

Samsung Galaxy Tab S6 börjar säljas den 23 augusti och det kommer att finnas en modell med 4G för 9 000 kronor eller en med bara Wifi för 8 000 kronor. Färgerna man kan välja mellan är Mountain Gray, Cloud Blue samt Rose Blush.

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


5 + 5 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.