Samsung fortsätter att släppa nya skärmar till sin gamingserie Odyssey och denna gången är det skärmar för dom som inte gillar dom böjda skärmarna.

Det handlar om totalt tre nya skärmar som alla imponerar med sin prestanda, men vore konstigt annars då detta faktiskt är gamingskärmar.

Odyssey G7 har en skärmstorlek på 28 tum, upplösningen ligger på 4K men fastän sin höga upplösning har Samsung lyckats trycka in 144 Hz i uppdateringsfrekvens och 1ms i responstid. Vi hittar även stöd för HDR400 samt Nvidia G-Sync och AMD FreeSync Premium Pro vilket i dagsläget känns som ett måste.

Vidare har vi Odyssey G5 som har en storlek på 27 tum denna gången och får nöja sig med upplösningen QHD, dock har vi 165 Hz i uppdateringsfrekvens. Här har vi HDR10-stöd samt stöd för G-Sync och AMD FreeSync.

Sist men inte minst har vi Odyssey G3 som kommer erbjudas i både 24 och 27 tum. Vi får dock nöja oss med 1080p i upplösning men däremot så har vi 144 Hz att leka med samt stöd för AMD FreeSync.

I nuläget finns det varken priser eller datum för skärmarna, men vi kan nog räkna med att skärmarna släpps senare i år, några priser vågar vi inte gissa på.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.