Klockan har växt i storleken, några fåtal nya funktioner men designen är fortfarande lite stilren som tidigare.

Samsung överraskar med att presentera Galaxy Watch Active 2 som när man vid första anblick ser att inte mycket har hänt med designen vilket är bra enligt mig, men dock finns den i två storlekar nu 40 millimeter och 44 millimeter.

Det kommer även till några nya funktioner där första man kommer lägga märke till är navigeringen som fungerar runt hela klockan nu och alltså inte bara vänster och höger sida som i tidigare Galaxy Watch Active. En annan trevlig nyhet är att elektrokardiograf kommer att finnas tillgängligt men tyvärr inte vid lanseringen utan släpps senare i år.

Galaxy Watch Active 2 kommer gå att använda med eSim så man blir inte beroende av en telefon som tidigare. Många tror att fokus ligger i träningen men hos Galaxy Watch Active 2 är det så mycket mer än bara träning där Samsung nu tagit fram en klocka som fungerar lika bra till vardagen som till träningen.

Samsung Galaxy Watch Active 2 kommer att börja säljas senare i höst, exakt datum har ännu inte bekräftats. Färgerna som kommer släppas i Sverige är Guld, silver eller svart och samtliga i rostfritt stål tillsammans med läderarmband.

Priserna som gäller för Galaxy Watch Active 2 är följande

  • Galaxy Watch Active2 4G Rostfritt stål 44mm: 4 990 kronor
  • Galaxy Watch Active2 4G Rostfritt stål 40mm: 4 790 kronor

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


4 + 2 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.