Samsung fortsätter att släppa nya lurar och nu är det dags för Galaxy Buds Pro som fått sig ett lyft på flera sätt än designen, tyvärr även prislappen.

Galaxy Buds Pro har tillslut officiellt presenterats av Samsung själva. Designen kommer inte som någon överraskning precis, men det som gömmer sig under skalet är dock lite nytt.

Vi hittar bland annat ett ljudelement på 11mm för bas och 6,5mm för diskant. Mikrofonerna i Galaxy Buds Pro har uppdaterats som ska ge en förbättrad brusreducering, varje lur är utrustad med tre mikrofoner som både ska jobba med brusreducering samt förbättra samtalen.

En trevlig nyhet när det kommer till funktioner är att Galaxy Buds Pro kommer känna av om man pratar med någon och i sin tur pausa musiken, trevlig nyhet som kan vara väldigt användbar på gymmet om det nu fungerar.

Samsung Galaxy Buds Pro

Lurar som Galaxy Buds Pro vore inget om dom inte är IP-klassade, dessa är IPX7-klassade vilket gör att dom är vattentåliga, så vi behöver inte oroa oss. Batteritiden med brusreduceringen är 5 timmar i själva lurarna och totalt 18 timmar med fodralet, väljer man dock att ha brusreduceringen avstängd så ligger batteritiden på 8 för lurarna och 28 timmar med fodralet.

Samsung Galaxy Buds Pro går att köpa redan nu och prislappen ligger på 2 490 kronor, färgerna som gäller är Phantom Violet, Phantom Black och Phantom Silver.

Samsung Galaxy Buds Pro

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.