Samsung julklappstips med fokus på mobil

Julen närmar sig och ibland behöver man lite tips och förslag på vad man ska köpa till andra eller önska sig själv, Samsung hjälper oss med detta.

Känns som att man aldrig kan få för mycket hjälp när det gäller att välja julklappar eller se över vad man själv önskar sig i julklapp.

Samsung har en och annan pryl men denna gången fokuserar vi lite mer på det mobila och kanske finns det något som passar alla.

Galaxy Watch

Galaxy Watch är det senaste tillskottet bland smartklockorna i Samsung-familjen. Den nya klockan har inbyggt eSIM som låter dig vara uppkopplad direkt mot 4G-nätet. Det gör att du enkelt kan ta emot meddelanden, svara på samtal och streama Spotify utan din telefon.

Smartklockan kan vara allt ifrån din bästa träningskompis, dagliga assistent till unik modeaccessoar. Smartklockan kan registrera 39 olika träningsformer där många registreras automatiskt, vilket hjälper användaren att få en bättre överblick över sin hälsa och skapa en mer aktiv vardag. Den kan också registrera sömn och mäta stressnivå.

Galaxy Watch kommer i tre färger i två olika storlekar: Midnight Black och Rose Gold i storleken 42 mm samt Silver i storleken 46 mm. Då det är standardarmband på 20 mm respektive 22 mm kan man använda andra klockarmband som går att köpa i vanliga klockbutiker.

Galaxy Watch Silver 46 mm – 3 990 kronor
Galaxy Watch Midnight Black och Rose Gold 42 mm – 3 790 kronor

Galaxy Tab S4 & Tab A

Den perfekta julklappen till barnfamiljer. En undersökning gjord av Ungdomsbarometern visar att nio av tio familjer med barn använder sig av tablets för underhållning och surfande – både hemma och på resan.

Samsungs nya Galaxy Tab S4 lämpar sig speciellt för hushåll med flera medlemmar då det genom ansiktsigenkänning är lätt att byta mellan upp till åtta konton. Med Galaxy Tab S4 är det även enkelt att vara produktiv då man kan ta anteckningar direkt på låst skärm med S Pen som följer med.

Samsung Galaxy Tab A är ett mer prisvänligt alternativ med lika stor skärm, förbättrat ljud och flera av de funktioner som Tab S4 har.

Tab S4 (64 GB) – 7 790 kronor
Tab A (32 GB) – 3 590 kronor

Galaxy Note 9

Galaxy Note 9 är Samsungs mest kraftfulla smartphone någonsin. Den erbjuder inte bara förbättrad batteritid, RAM-minne på upp till 8 GB och mer lagringsutrymme, utan har även av en förbättrad version av Note-seriens signatur, S Pen. Tack vare att S Pen nu är Bluetooth-kompatibel kan du använda den som fjärrkontroll för att ta bilder eller styra presentationer. Kameran i Note 9 är Samsungs smartaste någonsin och gör det enklare att ta bilder som ser ut precis som du vill att dom ska se ut, även i mörka miljöer. Note 9 har dessutom största skärmen hittills i Note-serien.

Note 9 128 GB – 10 890 kronor

Galaxy S9 & S9+

Med telefonerna Samsung Galaxy S9 och den lite större S9+ får du Samsungs avancerade smartphone-kamera skapad efter våra kommunikativa behov. Low Light-kameran med dubbla bländare ger skarpa bilder även i miljöer med mindre belysning. Med Super Slow-mo fångar användaren alla detaljer och Bixby tar Augmented Reality genom att översätta skyltar och menyer i andra språk. Telefonen har Infinity-display och övertygar med förstklassigt ljud tack vare stereohögtalarna med Dolby Atmos.

Samsung Galaxy S9 och S9+ är även speciellt damm- och vattentåliga och kommer i färgerna Midnight Black, Coral Blue, Lilac Purple och den nya färgen Titanium Gray.

S9 (64 GB) – 8 990 kronor
S9+ (64 GB) – 9 990 kronor

Gear IconX

Gear IconX är Samsungs trådlösa hörlurar som låter användaren helt slippa sladdar och hjälper också till att registrera träningen. Med funktionen Running Coach får man koll på sina träningspass, och får även hjälp med motivationen – som en egen personliga tränare.

Nya Gear IconX kommer i svart och rosa och är ännu lättare och mer ergonomiska än tidigare modell. Med snabbladdning och ett förbättrat batteri på upp till sju timmars musikspelning ger Gear IconX användaren en smidig och helt fristående musikupplevelse.

IconX – 1 990 kronor

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera inlägget
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


1 + 5 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.