Samsung har typ visat sin böjbara telefon

Samsung har visat upp sin böjbara telefon eller rättare sagt visat upp displayen på telefonen men inte mer än så.

Att Samsung har en telefon med böjbar skärm på gång är ingen hemlighet och på årets SDC visade Samsung upp denna fast bara skärmarna, allt annat runt om fick vi inte se men vi blev inte särskilt imponerade för det.

Telefonen är fortfarande en prototyp och kommer vara utrustad med två skärmar, en skärm på utsidan som har storleken 4.58 tum och en upplösning på 840 x 1960 pixlar. Det är skärmen på insidan eller “Main Display” som den kallas också som har en storlek på 7,3 tum och en upplösning på 1536 x 2152 pixlar.

Det är alltså en stor skärm vi har att jobba med som går att vika ihop, allt detta är möjligt tack vare att Samsung tagit fram en helt ny skärmteknik dom valt att kalla för Infinity Flex Display. Förutom att kunna “vika ihop” telefonen så jobbar Samsung även på skärmar som är rullbara vilket kan vara perfekt för klockor samt skärmar man kan sträcka ut, användningsområdet där återstår att se.

Mycket mer än så ville inte Samsung varken visa eller prata om gällande deras böjbara telefon men att den kommer börja massproducera skärmen inom dom kommande månaderna och att telefonen börjar säljas nån gång under 2019.

För att utvecklarna ska kunna dra nytta av den stora skärmen kommer Samsung släppa en SDK till utvecklarna för att anpassa sina appar till dessa två skärmar.

Det ska bli intressant och se om 2019 eller 2020 kan bli åren då böjbara telefoner är då en ny generation telefon kommer ut på marknaden.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera inlägget
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


4 + 2 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.