Samsung Galaxy S20 kan bli en riktigt intressant telefon

Samsung Galaxy S20 Leak

Samsung har inte visat upp sin nästa flaggskeppstelefon men enligt alla dom senaste ryktena kan detta bli en riktigt intressant telefon för dom flesta.

Samsung ska årets första Unpacked-event den 11 februari och med största sannolikhet kommer vi att få se och höra om deras nästa flaggskeppstelefon som inte kommer heta S11 utan istället S20, varför just S20 vet vi inte men jag gillar det.

Som vanligt när det närmar sig till ett Samsung-event så brukar det komma en massa rykten och läckta bilder innan som av någon anledning oftast stämmer och så är det även denna gången.

Det som jag hoppas på mest är att skärmen ska få sig ett lyft och om vi ska tro på senaste ryktena så kommer vi få se en skärm på 120 Hz vilket skulle vara på tiden då jag redan hoppades på i alla fall 90 Hz hos S10.

En annan stor nyhet är att kameran i S20 kommer få sig ett rejält lyft och kommer nu klara av att spela in video i 8K-upplösning dock endast i 30 FPS men fortfarande extrem hög upplösning idag. Just kameran kommer mycket att hända hos mjukvaran där det bland annat kommer finnas en funktion som heter “Smart Selfie Angle” där den automatisk kommer skifta mellan normalt läge och vidvinkelläge. En annan funktion är “Single Take” där man kommer kunna veva runt med telefonen och i sin tur tar bilder som sedan väljer ut dom bästa bilderna, exakt hur detta kommer fungera och i vilket syfte får vi nog svar på under eventet.

Till sist kommer vi inte helt oväntat att få se en S20 och en S20+ där det mest kommer vara fokus på större skärm men då hoppas jag att dessa 120 Hz följer med i båda modellerna.

Om något av detta stämmer får vi svar på den 11 februari under eventet och skulle det stämma har vi en riktigt bra telefon att se fram emot.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


1 + 6 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.