Samsung har kanske löst ett problem med Galaxy Fold men skärmen är fortfarande otroligt känslig, till och med fingernagel kan ställa till det.

Galaxy Fold skulle vara en telefon som skulle ta allt som har med smartphones till en helt ny nivå, en ny generation helt enkelt men detta är tydligt svårare än Samsung själva kunnat tro då dom stöter på problem efter problem.

Nu när Galaxy Fold sakta men säkert börjar komma tillbaka efter att Samsung ska ha åtgärdat flera av tidigare problemen så märker man av att det fortfarande finns problem och denna gången kanske ännu allvarligare.

I samband med att Samsung skickat ut telefonen på nytt så har det nu kommit med rekommendationer på hur telefonen ska användas för att undvika skador på bland annat skärmen, att dessa rekommendationer ens finns borde vara ett varningstecken. En varningarna som man ska akta sig för är att dra nageln över skärmen, gör man det kan detta lämna märken.

Detta är självklart något som youtubern Zack “Jerryrigeverything” Nelson valde att testa och ni kan se hela resultatet i hans klipp nedan. Ett annat problem är att det inte får fastna några dammkorn eller liknande mellan skärmarna för detta kan lämna permanenta skador i skärmen. Andra problemet är att det fortfarande kan komma in smuts och annat i gångjärnen vilket gör att telefonen blir svår att öppna och stänga samt att det ger ett rasslande ljud vid öppning och stängning.

Om Samsung är nöjda med detta nu eller om dom väljer att återkalla telefonen igen är oklart men dom har som sagt skickat med rekommendationer om hur man ska använda Galaxy Fold och att det går lätt att skada skärmen, kort och gott är just denna tekniken inte redo ännu och behöver några år till innan vi faktiskt kan få dessa vikbara telefoner som klarar av betydligt mer än vad dom gör idag.

Samsung Galaxy Fold har börjat säljas igen i USA men här i Sverige är det fortfarande oklart om när telefonen kommer, priset kommer dock fortfarande ligga på över 20 000 kronor.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


1 + 2 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.