Det har nu läckt ut bilder på vad som sägs vara en prototyp på iPhone 6. Vad tror ni?

iPhone 6 sägs få en nyare design, större skärm och tunnare utförande. Nu har det läckt ut bilder på Twitter för vad som sägs vara iPhone 6. Mobilen på bilderna påminner mer om en iPad, fast i iPhone storlek. Det har redan kommit in kommentarer om att bilden inte är äkta på grund av att det är fel font på baksidan och kopierade texturer.

Vi på TeknikHype tror att det mycket väl kan vara en prototyp av iPhone 6, med andra ord inte den färdiga designen. iPhone 6 kan mycket väl se ut på något liknande sätt.

Skärmen har väldigt tunna kanter och sägs vara 4,7″ vilket är ett rätt rejält hopp. Däremot kommer enheten vara lika bred som iPhone 5/5s, men då lite högre. Displayen kommer då gå längre ut i kanterna och sedan bygga på höjden.

Här nedan finns de övriga bilderna som läckt, däribland en bild med mått. Vad tror ni? Kan detta vara nästa iPhone? Vill ni att det ska vara nästa iPhone?

iphone-6 iphone-6.6jpg iphone-6.5jpg iphone-6.4jpg iphone-6.3jpg

 

Källa:
Macrumors

Uppdatering:

Det har nu kommit fram att detta är omgjorda bilder av iPad mini, med andra ord är dessa bilder lika pålitliga som konceptbilder från olika designers.
Men efter rykten om att telefonen kan döpas till iPhone Air så står vi fortfarande fast vid att designen mycket väl kan påminna om just iPad Air, eller i detta fallet iPad mini.

ipone-6-fake

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.