Vi har en bild på förpackningen till iPhone 5C, äkta eller inte?

Den Kinesiska sajten WeiPhone har publicerat en bild som verkar visa förpackningar till iPhone 5C. Om förpackningen är äkta, vilket inte bekräftats, kan det vara dags för Apples plastiga budgettelefon. Betäckningen C hänvisar förmodligen till alla de olika färgalternativen som ryktas ska finnas för denna budget-iPhone.

iPhone5C

Förpackningen verkar vara en vit plastlåda med plats för telefonen och tillbehör. En främre lucka, som inte syns i bild, kan finnas för att visa upp vilken färg själva telefonen har – på samma sätt som det finns för iPod.

Ett antal bilder som visar skalet på den påstådda billigare iPhonen har dykt upp under de senaste veckorna, och ryktet går att Apple kommer lansera enheten tillsammans med iPhone 5S senare i år.

Källa: macrumors.com

Uppdatering:

Det har nu kommit ett rykte om att iPhone 5S och 5C kommer släppas den 6 september. Det är den Tyska bloggen ifun som påstår sig ha, ”very credible and serious source”. Då det är strax över en månad kvar till den 6 september så borde vi höra något från Apple inom en snar framtid om dessa rykten stämmer.

Källa:
MacWorld

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.